DIADORA

DIADORA

Diadora predstavlja kolekciju Sportske odjeće, napravljene u Italiji sportske cipele nadahnute prošlošću. Klasični modeli sa suvremenim zaokretom, za ljubitelje uličnog stila i one koji žele biti u trendu i uživati u udobnosti.

Sport ostaje vrhunska inspiracija za Diadora-inu vrhunsku paletu muških tenisica, mi kombiniramo uzbudljivi niz tradicionalnih oblika, boja i modela u ovoj širokoj kolekciji. Nudimo inovativne trendove s hladnim stilom, od vrhunskih muških trenirki do uniseks niskih cipela.

Odaberite između kože ili tkanina u raznim bojama i uzorcima koji odgovaraju bilo kojoj osobnosti. Naše muške tenisice mogu se nositi za bavljenje sportom ili samo kako bi izgledali dobro! Uz izniman stil, svaki artikl obećava vrhunsku udobnost, prozračnost i trajnost. Bez obzira na vašu omiljenu boju i stil, ili proračun, Diadora u ovom asortimanu ima nešto za vas.

Za svoje sportske performanse ili za dovršavanje vašeg stila, Diadora predlaže bezvremensku, ikoničnu, inovativnu žensku odjeću, obuću i pribor. Otkrijte sve naše kolekcije, odaberite svoj omiljeni model.

  Blog - Sve