CONVERSE

Converse je osnovan 1908. godine od strane Marquis Mills-a kao "tvrtka za gumene cipele". Do 1910. godine Converse je svakodnevno počeo proizvoditi cipele, dok je 1915. godine tvrtka promijenila fokus na stvaranje atletske obuće. 1921. godine Charkes "Chuck" Taylor pridružio se Conversu, te nagovorio tvrtku da stvori liniju cipela dizajniranu isključivo za košarku. Chuck Taylor putovao je širom zemlje promovirajući All Star, stvarajući takav utjecaj da je tenisica kasnije preimenovana s njegovim imenom, a njegov potpis dodan s obje strane logotipa. Do 1930-ih All Star su nosili košarkaši diljem Amerike zahvaljujući utjecaju Chucka Taylora.

Converse je ovih godina pridonio dobru prodaju svojih proizvoda, te kao i prijašnjih godina, i dan danas "starke" ne izlaze iz mode. Velika je potražnja za svim modelima, jer svojim posebnim dizajnom privlače svako ljudsko oko.

Naš Converse asortiman je prepun tenisica, počevši od onih najmanjih baby brojeva, do velikih odraslih. U ponudi imamo preko 20 modela tenisica, od niskih do visokih, klasičnih te Chuck Taylor modela. U ponudi imamo i odjeću, za djecu i odrasle. Modne dodatke i još puno toga.

CONVERSE
  Blog - Sve